10. listopadu – Sdílený zvuk

SDÍLENÝ ZVUK

Celodenní workshop pro ty, kteří chtějí otevřít svůj hlas a objevit nové možnosti sdílení s ostatními

Gabriel Vivas Martínez (Venezuela/UK)

10. listopadu v Praze

Gabriel se podělí o sadu cviků úplného, vědomého a tělesného hlasu, kterou pro osobní i profesní potřebu mohou účastníci kdykoliv opakovat. Budeme pracovat na dvou věcech: za prvé propojíme naše vůle se dorozumívat a za druhé budeme procvičovat zdravou exhalaci hlasu, který se chce dorozumívat.

Začneme metodami uvědomění si těla. Dílna spojí cvičení Linklaterových a Alexandrových hlasových technik, které nám umožní prozkoumat náš úmyslný podnět komunikovat a jak na něj účinně technicky odpovědět. Celý proces bude usměrňován navazujícími myšlenkami svobody, hravosti a oslavy našich hlasů. Daleko od související představy, „jak bychom měli znít“ probádáme, jak skutečně zníme a jaké nám to skýtá potěšení.

 

Gabriel Vivas Martínez (Venezuela/UK)

Gabriel Vivas Martínez je herec a pedagog působící v Londýně. Zabývá se sociálním divadlem a inklusivním performativním uměním. Věnuje se umělecké práci se znevýhodněnými menšinami (migranti, fyzicky postižená mládež, romská komunita, mladiství členové LGBT komunity). V současné době studuje na obor „aplikované divadlo“ Royal Central School of Speech and Drama - University of London. 



  • Kdy: 10. listopadu 2019, 10-13 a 14.30-17.30
  • Kde:  Studio ITAKA, Korunní 35, Praha 2
  • Cena 950,-
  • Online přihlášení

Workshop se koná v souvislosti s Konferencí Hlasohled 2019.

 

Akce se koná za podpory Ministerstva kultury, hlavního města Prahy a státního fondu kultury.

 

CZ / EN