Aktuality

05.10.2016

Hledáme zpěváky pro představení HUG!

 

V týdnu od 30.10. do 5.11. se v Čechách uskuteční jedinečný projekt - A capella zvuková koupel HUG, kterou vytvořila a povede zpěvačka a skladatelka Verity Standen.

HUG je interaktivní představení pro přibližně dvacet lidí, během kterého má každý divák zavázané oči a koncert stráví v objetí "svého" zpěváka. Bez možnosti vnímat své okolí zrakem prožívá obecenstvo představení skrze zvuk, dech, a vibrace těla, které předává sbor zpěvem písní.

Soubor bude tvořit 6 zpěváků, kteří s Verity přijedou z Anglie a zbytek pak budou místní zájemci o zpěv, kteří by se chtěli zúčastnit. Celý projekt je pro účastníky zdarma.

Jedná o jedinečnou možnost učit se od velmi talentované mladé performerky, která v současné době zažívá veliký mezinárodní úspěch jak s HUGem, tak i s dalsím a capella projektem Mmm Hmm. Zároveň Vás čeá intensivní zkušenost, která přetváří jak účinkující, tak diváky.

Hledáme zpěváky, kteří by v datech 30. 10.- 5.11. s Verity zkoušeli a následně odehráli představení. Vždy se bude jednat o odpoledne/večery.

Více informací najdete ZDE.

 

.
CZ / EN